Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid

Last updated: July 5, 2022

Dank u voor het winkelen bij FocusFlare.be

Als u, om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden bent met een aankoop, nodigen wij u uit om ons beleid inzake terugbetalingen en retouren te bekijken. Dit retour- en restitutiebeleid is tot stand gekomen met behulp van de generator voor retour- en restitutiebeleid .

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die u bij ons hebt gekocht.

Interpretatie en definities

Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter met een hoofdletter wordt geschreven, hebben een betekenis die is gedefinieerd onder de volgende voorwaarden. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in enkelvoud of meervoud voorkomen.

Definities

Voor de doeleinden van dit retour- en restitutiebeleid:

 • Bedrijf: (in deze Overeenkomst "het Bedrijf", "Wij", "Ons" of "Onze" genoemd) verwijst naar FocusFlare.

 • Goederen: verwijzen naar de artikelen die te koop worden aangeboden op de Service.

 • Bestellingen: betekend een verzoek van U om Goederen van Ons te kopen.

 • Dienst: verwijst naar de Website.

 • Website: verwijst naar FocusFlare, toegankelijk via www.focusflare.be

 • U: bedoelt de persoon die toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, of het bedrijf of een andere rechtspersoon namens wie een dergelijke persoon toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, zoals van toepassing.

Uw bestelling annuleringsrechten

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen te annuleren.

De termijn voor het annuleren van een Bestelling is 14 dagen vanaf de datum waarop u de goederen heeft besteld of waarop een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons door middel van een duidelijke verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing. U kunt uw beslissing aan ons doorgeven door:

 • Per e-mail: customservice.ecom@gmail.com

 • Door deze pagina op onze website te bezoeken: www.focusflare.be

Wij vergoeden u uiterlijk 14 dagen vanaf de dag waarop wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen. We zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken als dat u voor de Bestelling hebt gebruikt, en u zult geen kosten in rekening brengen voor een dergelijke terugbetaling.

Voorwaarden voor retourneren

Om ervoor te zorgen dat de Goederen in aanmerking komen voor retournering, moet u ervoor zorgen dat:

 • De goederen zijn gekocht in de afgelopen 14 dagen
 • De Goederen zijn in de originele verpakking
 • De goederen worden enkel bij beschadiging terug genomen, en niet als u een verkeerde bestelling hebt uitgevoerd.

De volgende Goederen kunnen niet worden geretourneerd:

 • De levering van goederen gemaakt volgens uw specificaties of uw duidelijk gepersonaliseerde bestelling.
 • De levering van Goederen die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden geretourneerd, snel bederven of waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken.
 • De levering van Goederen die verkeerd geselecteerd/besteld zijn. U bent verantwoordelijk van de controle van het geselecteerd product.
 • De levering van Goederen die vanwege gezondheidsbescherming of hygiënische redenen niet geschikt zijn voor retournering en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
 • De levering van Goederen die na levering naar hun aard onlosmakelijk vermengd zijn met andere zaken.

We behouden ons het recht voor om naar eigen discretie retourzendingen te weigeren van goederen die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.

Alleen Goederen met een normale prijs kunnen worden gerestitueerd. Goederen in de uitverkoop kunnen helaas niet worden gerestitueerd. Deze uitsluiting is mogelijk niet op u van toepassing als dit niet is toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving.

Goederen retourneren

U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het terugzenden van de Goederen naar Ons. U dient de Goederen naar het volgende adres te sturen:

veerstalstraat 
9150 Rupelmonde
België

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor Goederen die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens de retourzending. Daarom raden wij een verzekerde en traceerbare postdienst aan. We kunnen geen teruggave verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de Goederen of een bewijs van ontvangen retourlevering.

Geschenken

Als de Goederen bij aankoop als cadeau zijn gemarkeerd en vervolgens rechtstreeks naar u zijn verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde product is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u gemaild.

Als de Goederen bij aankoop niet als cadeau waren gemarkeerd, of als de schenker de Bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan u te geven, sturen wij de terugbetaling naar de schenker.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan contact met ons op:

 • Per e-mail: customservice.ecom@gmail.com

 • Via onze Webchat
 • Door deze pagina op onze website te bezoeken: www.focusflare.be