Betaling & Belastingen

Betaling & Belastingen

PRIJS, BTW & BELASTING

Alle prijzen zijn inclusief de toepasselijke btw en eventuele andere belastingen (indien van toepassing). Alle prijzen zijn exclusief bezorgkosten. Bezorgkosten zijn altijd toegankelijk via de link "Verzendinfo" via de Site of de Apps. Ze worden ook afzonderlijk gespecificeerd voor uw bestelling tijdens het afrekenproces. De totale kosten van de bestelling zijn de prijs van de bestelde producten en de verzendkosten.
Betalen Met PayPal
Wanneer u de bestelling met PayPal plaatst, wordt u naar de PayPal betalingspagina doorgestuurd, waar u uw betaling kunt bevestigen door in te loggen met uw PayPal gebruikersnaam en wachtwoord.
U kunt ook betalen zonder een PayPal account. Klik op “Betalen met Debet/ Krediet Kaart”, en u wordt doorgestuurd naar een veilige pagina waar u uw kredietkaartgegevens kunt invoeren of uw betaling via PayPal kunt afmaken.
Betalen Met Krediet/Debet Kaart
    
De beschikbare krediet kaart opties zijn hierboven vermeld. De kredietkaarten hierboven beschreven zijn de meestvoorkomende op onze website. Geen zorgen indien uw kredietkaart niet is vermeld, u mag verdergaan met uw aankoop.
Houd er rekening mee dat FocusFlare uw krediet/debet kaart nummer of persoonlijke gegevens niet verzamelt wanneer u betaalt. Voor vragen met betrekking tot uw transacties op onze site, raadpleegt u uw bank.
Betalen Met Online Bankoverschrijving
   
iDeal is een online betaalmiddel for Nederlandse klanten, beschikbare banken zijn: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS, Triodos Bank en Van Lanschot.

Met Nu Betalen kunt u nu eenvoudig betalen via Sofortüberweisung of automatische incasso. Bij elke aankoop die je bij Klarna doet, ben je automatisch beschermd door de Klarna Kopersbescherming. Je kunt ook de Klarna-app of Klarna.com gebruiken om je aankopen altijd en overal te bekijken en de chat is 24 uur per dag beschikbaar voor vragen en problemen die je hebt.
Voor meer informatie over Klarna Checkout klik op deze link: https://www.klarna.com/customer-service/
Sofortüberweisung is een directe bankoverschrijving die werkt met uw online bankgegevens. Eerst kiest u uw land en uw bank.
Log dan in met uw online bankgegevens. De gegevens worden versleuteld naar uw bank verzonden. Sommige banken sturen u een extra verificatie-pincode op uw smartphone, die u eenmalig moet gebruiken om uw transactie te bevestigen. Zodra de overboeking is gelukt, ontvangt FocusFlare een bevestiging en wordt de bestelling direct verwerkt.
Lastschrift: Vul uw bankgegevens in en de afschrijving wordt enkele dagen later automatisch van uw rekening afgeschreven.
Opmerking: we bieden nu alleen betalen als uw verzendadres zich in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en Zweden bevindt.
Bancontact is een online betaalmogelijkheid voor Belgische klanten, waarbij je betaalt via Bancontact-kaart of Bancontact App. Kies bij het bestellen van je product de Bancontact-betaalmethode online en bevestig de betaling met je Bancontact-kaart of met je Bancontact App op je smartphone. voltooi de betaling met alle individuele apps voor internetbankieren. Betalen met Bancontact is veilig en helemaal gratis.

EPS is een online betalingsoptie voor Oostenrijkse klanten, beschikbare banken omvatten de meest populaire 25 banken. Met eps wordt u tijdens het betalingsproces doorgestuurd naar de betalingsinfrastructuur van uw bank. U kunt via eps betalen als u het online betalingssysteem gebruikt voor online aankopen. Dit is een zeer veilige manier om online te betalen. Er zijn geen extra registraties of toegangscodes vereist en er wachten u geen verdere kosten.
Betaal met factuur
Eerst uw goederen ophalen, later betalen. Elke keer dat u winkelt, krijgt u eerst uw goederen en betaalt u na levering. Geen kosten of verborgen voorwaarden. Betaal gewoon voor wat je wilt. Kies Later Betalen bij het afrekenen.
Ga naar de Klarna-app en klik op "Aanmelden" om je rekening te betalen. KLARNA zal deze updaten zodra de goederen door FocusFlare zijn ontvangen.
Meer informatie over Klarna Checkout is te vinden op: https://www.klarna.com/at/kundenservice/
Opmerking:
--De Pay Later-betaalmethode is alleen voor bestellingen binnen Oostenrijk/Duitsland/Nederland/Zweden/België/Denemarken/Finland.
--U betaalt pas als u de goederen heeft ontvangen.
--Bestellingen binnen Nederland: u ontvangt een digitale factuur van KLARNA en heeft 14 dagen vanaf de factuurdatum om deze te betalen.
--Bestellingen binnen België: u ontvangt een digitale factuur van KLARNA en heeft 21 dagen vanaf de factuurdatum om deze te betalen.
--Bestellingen binnen Oostenrijk/Duitsland/Zweden/Denemarken/Finland: u ontvangt een digitale factuur van KLARNA en heeft 30 dagen vanaf de factuurdatum om deze te betalen.
Betalen met Klarna
3 renteloze termijnen
Splits uw aankoop in 3 gelijke betalingen, zodat u de kosten van uw aankoop in de tijd kunt spreiden. Voer elke maand de creditcard of bankpas van uw keuze in voor automatische betalingen vanaf het moment dat uw bestelling wordt bevestigd (meestal de verzenddatum). Geen rente of extra kosten als u op tijd betaalt!
“Kortingsbon Code” En “Bonus Punten”
U kunt kortingsbon en bonus punten gebruiken om te betalen. Nadat u uw kortingsbon code en FocusFlare punten heeft ingevoerd, klik op “toepassen” en de korting zal automatisch aan uw bestelling toepassen. Let op: als u niet op “toepassen” klikt voordat u uitcheckt, reflecteert er geen kortingsbon en Bonus Punten in uw totale bedrag.
NOTITIES:
  • Zorg ervoor dat u de kortingsbon code invoert zoals u deze heeft ontvangen, zonder ruimte ervoor, erin of erna. Om fouten te voorkomen, raden wij u aan de promotiecode te kopiëren en plakken.
  • Kortingsbon kunnen niet worden gecombineerd. U kunt per bestelling slechts één kortingscode gebruiken.
  • Er zijn biedingsvoorwaarden van kortingsbonnen, dit sluit sommige items die niet in aanmerking voor kortingsbon komen op onze website uit.
  • U kunt tot 70% van uw aankoop met bonus punten betalen. Onthoud dat 100 punten = €1.