Winkel met vertrouwen.

FocusFlare streeft ernaar om ons steentje bij te dragen aan het beschermen van Moeder Aarde.
We zijn trots om aan te kondigen dat we nu onze CO2-uitstoot van de verzending van al onze bestellingen compenseren. Voor elke bestelling wordt een betaling gedaan aan Pachama. Dit bedrijf financiert bosprojecten over de hele wereld om koolstof af te vangen en de bossystemen van de wereld te beschermen.
Vragen over retourzendingen, reparaties en verzending? We hebben antwoorden...

⎯ GRATIS VERZENDING ⎯

White Howlite

Wat is White Howlite?

Howlite is een steen van geduld en perspectief, voor degenen die het gevoel hebben dat ze het moeten vertragen, absorberen en de constante stroom van geklets uit de geest moeten verwijderen, het is een kristal dat je trouwt met een meer opmerkzame manier van leven.

ONDEK HIER

Rhodonite

Wat is Rhodonite?

Rhodonite is een mangaansilicaat mineraal met een ondoorzichtige transparantie. Rhodonite komt in tinten die variëren van lichtroze tot dieprood. Het heeft een glasachtige glans en is samengesteld uit andere mineralen zoals calciet, ijzer en magnesium. Het heeft een triklinisch kristalsysteem en komt voor in ertsen of als ronde kristallen. Rhodonite betekent mededogen en liefde.

ONDEK HIER

⎯ GRATIS VERZENDING ⎯

Steen van de maand is Fluorite

Fluorite is een veelkleurig kristal (komt meestal voor in de kleuren blauw, paars en groen) dat fluorescerend is wanneer het wordt weergegeven onder Uv-licht. Fluorite heeft een sterk vermogen om negatieve energieën te absorberen terwijl het positieve energieën uitstraalt, wat nuttig kan zijn voor mensen die worstelen met burn-out, een gebrek aan energie of zelfs depressie.

JEWELS FOR MEN AND WOMEN

⎯⎯ THE MOST CHOSEN ⎯⎯

Spirituele sieraden die genezen

Wanneer we ervoor kiezen spirituele sieraden te dragen, is dat een keuze die verder gaat dan een fashionstatement. Sieraden samengesteld uit kostbare edelstenen en oude kristallen worden geleverd met allerlei rijke helende eigenschappen die ons lichaam, geest en ziel in balans kunnen brengen. FocusFlare viert elke dag het maken van die keuze, door te kiezen voor spirituele sieradencollecties die spatten van kleur, stijl en bovenal het verlangen om je leven te verheffen en te leven in het licht van je volledige potentieel.

Lees meer

Edelsteen armbanden


Door spirituele sieraden te kiezen, zetten we ons in voor de zoektocht in onze eigen ziel; we zeggen dat we dieper willen denken, hoger willen vliegen, en wild en vrij willen blijven en gedrenkt in positieve vibes. Het kiezen van spirituele sieraden is een teken van je intuïtie dat je altijd klaar en aanwezig bent voor alle genezing die het universum te bieden heeft. Geef je zielsonderzoek een kickstart en bereid je voor om magie te manifesteren met onze sublieme collectie spirituele edelsteenarmbanden. Of je nu op zoek bent naar spirituele juwelen op basis van chakrakleuren, je sterrenbeeld, of gewoon de essentie van je hart volgt, mode is geen oppervlakkig iets - het gaat erom te vieren wie we diep van binnen zijn. Spiritualiteit in naam en natuur nodigt je uit om je hart te openen, om beter te begrijpen wat voor soort persoon je bent, en om een ​​verlangen te eren om dicht bij de natuur, perfecte harmonie en de bredere wonderen van de wereld die we bewonen te zijn.

Moon Collection

MOON Collection

Do you love the moon? Do you love the calm, the quiet;...